VOORDELEN VAN WRAPPING

Carwrapping zorgt er voor dat uw lak een betere weerstand biedt aan de dagelijkse slijtage op de weg, maar biedt nog andere voordelen. Hier enkele voordelen op een rijtje.

 

UNIEK DESIGN

Car wraps vallen meteen op. Is het nu een color wrap of een custom wrap? Je wagen zal sowieso in het oog springen van de vele voorbijgangers en op hun netvlies gebrand blijven staan.

De eindeloze wrap mogelijkheden zorgen ervoor dat je een 1 of a kind concept kan uitwerken waardoor je wagen een uniek kunstwerk op de weg wordt.

 

LANGE LEVENSDUUR

Jouw carwrap kan tot vijf jaar na het aanbrengen van de vinyl makkelijk zonder sporen worden verwijderd waardoor de originele lak, dat al die jaren in perfecte staat is gebleven, tevoorschijn komt. 

We spreken over vijf jaar omdat dit de aanbevelingen zijn van de fabrikanten van de folie om deze veilig te verwijderen. 

 

BESCHERMING TEGEN LICHTE SCHADE

Misschien wel het belangrijkste voordeel van carwrapping in het algemeen. De bescherming van de lak tegen steenslag wanneer je achter een vrachtwagen rijdt. 

Een kleine beschadiging in de lak is snel gebeurt en is in de meeste gevallen niet uw eigen fout. Door uw wagen te wrappen zorgt u voor een extra veiligheid, indien er schade wordt toegebracht aan uw wagen zal in veel gevallen enkel de wrap beschadigd zijn.

In zo’n geval is het dan ook mogelijk om individuele onderdelen te gaan vervangen. Het is eenvoudig op bijvoorbeeld de wrap te verwijderen van de motorkap en deze opnieuw te wrappen.